Click edit button to change this text.

Laat je verrassen door de diepere betekenissen van de verhalen. Het is het verhaal over jou, mij en wonderbaarlijke werelden.

Stuur een email als u op de hoogte wilt blijven van de boeken van Anne-Marie

Lezingen Anne-Marie

18 februari – Anne-Marie Wegh – Beeldtaal van de bijbel & Kundalini ontwaken

Spreken in beelden

Anne-Marie Wegh geeft een interactieve lezing over de symboliek en metaforen in de Bijbel. Zij toont aan dat zowel de evangeliƫn als het Oude Testament gelezen kunnen worden als beeldtaal met een verborgen betekenis, voor wie het hore en zien wil.

Deze verhalen vormen een plattegrond en kompas naar het Koninkrijk van God via een kundalini-ontwaken.
De Bijbel heeft een diepere laag die bestemd was voor de serieuze spirituele aspirant.

Hierover heeft Anne-Marie twee boeken geschreven:

1.Ecce Homo (zie de mens), dat een heel nieuw licht werpt op het leven van Jezus van Nazareth

2. Kundalini-ontwaken, waarin zij laat zien dat het oosterse concept van kundalini-energie de rode draad vormt in zowel het Oude als het Nieuwe Testament.

In haar boeken combineert zij haar kennis van beeldtaal in het algemeen en haar eigen spirituele ervaringen met de beeldtaal van de bijbel en die van andere wereldreligies.

Over deze avond

Anne-Marie neemt ons mee via een beeldpresentatie naar haar ontdekkingen. Tijdens deze interactieve presentatie leer je niet alleen de beginselen van het vertalen van de beeldtaal uit de evangeliƫn, maar ook hoe je de gevonden boodschap kunt toepassen in jouw eigen leven.

Wij zijn allen geroepen om via de weg van innerlijke zuivering en genezing, het Goddelijke in onszelf tot leven te wekken. Anne-Marie deelt graag haar kennis en ervaring op dit gebied met ons/ Na de pauze gaan we zelf met elkaar op zoek naar de symboliek en metaforen die wij kunnen ontdekken in een paar verhalen en naar de mogelijke betekenis hiervan.

Laat je verrassen door de diepere betekenissen van de verhalen. Het is het verhaal over jou, mij en wonderbaarlijke werelden.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Helios

Bezoekadres Helios:
Sociaal centrum “De Kiekmure”
Tesselschadelaan 1
3842 GA Harderwijk
Tel: 0341-434749
www.dekiekmure.nl
twee-boeken